+355 67 221 1323

Na kontaktorni ne numrin e telefonit

Rreth Nesh

Zyra jonë ka në përbërjen e saj avokatë të cilët me eksperiencën dhe profesionalizimin e tyre kanë prioritet zgjidhjen efektive dhe të qëndrushme për çdo situatë problematike ligjore që ju mund të gjendeni. Çdo çështje ligjore trajtohet nga stafi ynë me përkushtim maksimal duke u ofruar zgjidhjen më të mirë për mbrojtjen e interesave të secilit prej jush.

 

Zyra me avokatët e saj ofron për ju konsulencë ligjore falas si dhe përfaqësim në gjykatë për çështje penale, civile, administrative, familjare, tregëtare si dhe çdo përfaqësim ligjor pranë çdo institucioni shtetëror apo privat kudo që kërkohet prania juaj. Ne marrim përsipër çështjen tuaj panvarsisht kompleksitetit të saj duke garantuar zgjidhjen më të mire për ju. Së bashku me ju ne krijojmë një plan mbi ecurinë e çështjes dhe se cila mund të jetë kohazgjatja për zgjidhjen e saj.

 

Për çdo paqartësi që mund të keni rreth çështejes tuaj apo interpretimit të ligjit ne ju shpjegojmë me detaje të drejtat tuaja, ju mbajmë të informuar hap pas hapi rreth proçesit ligjor, duke i dhënë në këtë mënyre një qasje tjetër mardhënies klient avokat.

 

Bashkëpunoni me ne pët t’i dhënë një zgjidhje sa më të mirë problemit tuaj ligjor në të cilin gjendeni.    

Avokatët Tanë

Eridi1

Eridi Sherifi

Avokat

Avokat Eridi SHERIFI, ka përfunduar studimet e larta në vitin 2011 ku është diplomuar si “Jurist”. Po ashtu ka përfunduar dhe Master Profesional në të drejtë civile. Në vitin 2013 ka fituar titullin Avokat. Pas përfundimit të studimeve ka ushtruar profesionin si jurist në disa institucione të rëndësishme shtetërore dhe që prej vitit 2018 ushtron profesionin e avokatit. Av. Eridi Sherifi është i specializuar në fushën e së drejtës penale, civile dhe administrative.

Klaudi

Klaudi Zholi

Avokat

Avokat Klaudi ZHOLI, ka përfunduar studimet e larta në vitin 2005 ku është diplomuar si “Jurist”. Pas përfundimit të studimeve ka ushtruar profesionin si jurist në disa institucone shtetërore. Në vitin 2006 ka fituar titullin avokat, profesion të cilin e ushtron që prej vitit 2011. Av. Klaudi Zholi është i specializuar në fushën e së drejtës penale, civile, administrative, tregëtare e doganore.

Avokat Emigracioni

Artemisa Shquti

Avokate

Avokate Artemisa Shquti ka perfunduar studimet e larta në vitin 2014 ku është diplomuar si “Jurist”. Po ashtu ka vijuar studimet pas universitare në Master Shkencor në të Drejtë Publike, ku është diplomuar në vitin 2016. Në vitin 2017 ka fituar titullin Avokat. Pas përfundimit të studimeve ka kryer trajnime dhe studime ne Universitetin Goldsmith ne Londer ne vitin 2019 ne te Drejten Nderkombetare te Biznesit. Av. Artemisa Shquti është e specializuar në fushën e së drejtës te biznesit dhe e specializuar ne çeshtjet e emigracionit.

Avokat

Bledar Hoxhallari

Avokat

Avokat Bledar HOXHALLARI, ka përfunduar studimet e larta në vitin 2001 ku është diplomuar si “Jurist”. Pas përfundimit të studimeve ka ushtruar prej vitit 2002 dhe ne vazhdim per nje periudhe 20 vjecare ka ushtruar profesionin profesionin ne institucione te ndryshme shteterore, ne drejtim te Prokurimeve Publike, ku ka qene pozicionin "Pergjegjes". Prej vitit 2021 ka fituar titullin "Avokat". Ai eshte i specializuar ne fushen e Prokurimeve Publike dhe ne te Drejten Civile e Tregetare!

ATOS PESHA

ATOS PESHA

Avokat & EKSPERT FISKAL

Avokat dhe Ekspert Fiskal Atos Pesha ka përfunduar studimet e larta në vitin 2007 ku është diplomuar si “Financier”. Pas përfundimit të fakultetit ekonomik menjehere ai ka filluar studimet në Fakultetin e Drejtësise ku në vitin 2010 është diplomuar si "Jurist", e po ashtu ka kryer dhe master shkencor në të drejtën tregëtare dhe administrative. Pas përfundimit të studimeve ka ushtruar profesionin si Financier dhe Konsulent Biznesi.

Na Kontaktoni